• English
  • Bulgarian
 
 
 
 
Дискусия за здравословните храни Print
Wednesday, 23 March 2016

nourish_press_up.jpg 

На 25 март 2016 г. в залата на Информационния център на Европейския съюз, София 1000, ул. „Г. С. Раковски“ № 124 от 15.00 до 17.00 часа ще се състои дискусия за здравословните храни като стимул за иновации и възможности за развитие на малки и средни предприятия от сектор храни.

Събитието се провежда в рамките на проект NOURISH EU, който се реализира от Фондация Евро Перспективи с подкрепата на ЕС, програма Еразмус +. Повече информация за проекта може да намерите на www.nourisheu.com.

Проектът е обърнат към предизвикателствата на времето, в което живеем, свързани с наднорменото тегло и обедняването на хората, което ги кара да купуват евтини храни, невинаги с гарантирано качество. Ние вярваме, че решението на този проблем за потребителите е насърчаването на малки и средни предприятия от сектор храни да въвеждат иновации и да произвеждат и предлагат на пазара "по-здравословни храни”. Това е пътят и за развитие на фирмите от сектора. 

За участие, моля да потвърдите в срок до 21.03.2016 г. на адрес: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it .

 

Лице за контакт

Ирина Керемидчиева

0889 789 789

erasmus_logo.jpg 

 
< Prev   Next >
 
 
 
 

Search
Who is here ?
Statistics
Members: 3
News: 120
Web Links: 5
Visitors: 518042

 
 
© 2019 Euro Perspectives Foundation
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
eXTReMe Tracker