• English
  • Bulgarian
 
 
 
 
Новини
Качеството на храната, мястото на микро и малките производители и как да се осигурят условия за... Print
Tuesday, 17 June 2014
loga_group.jpg

 

Проект LOCFOOD „Местните храни – стимул за развитието на местния бизнес” събира на 19 юни в хотел Арена ди Сердика в София партньори от девет европейски страни за обмяна на опит и добри практики.

Темата на международния семинар, който ги среща, е „Съвременни маркетинг инструменти за подкрепа реализацията на продуктите на микро и малки фирми от сектор храни”. 

Read more...
 
ПРИКЛЮЧИ ПРОУЧВАНЕТО СРЕД МИКРО И МАЛКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ В СЕКТОР ХРАНИ ОТ СОФИЙСКА ОБЛАСТ Print
Thursday, 19 December 2013
В рамките на проект LocFood (описан по-долу) се проведе проучване сред микро и малки предприятия от хранително-вкусовата промишленост в Област Софийска. Бяха интервюирани 40 микро и малки предприятия по метода „лице в лице” чрез попълване на подробен въпросник от предварително избрани предприятия.
Read more...
 
„Подобряване на енергийната ефективност и рационално използване на енергийните ресурси” Print
Thursday, 19 December 2013
В приетата Областна стратегия за развитие на Софийска област 2014-2020 влезе още един приоритет – „Подобряване на енергийната ефективност и рационално използване на енергийните ресурси”

На 25.10.2013 г. беше приетата Областна стратегия за развитие на Софийска област 2014-2020. В нея към Стратегическа цел 1: Икономическо развитие е вписан нов приоритет. Това е Приоритет 3: Подобряване на енергийната ефективност и рационално използване на енергийните ресурси. Специфичните цели са:

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 8 - 14 of 23
 
 
 
 

Search
Who is here ?
Statistics
Members: 3
News: 120
Web Links: 5
Visitors: 518066

 
 
© 2019 Euro Perspectives Foundation
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
eXTReMe Tracker