• English
  • Bulgarian
 
 
 
 
Новини
е-портал за споделяне на добри практики в областта на електронното управление и здравеопазване Печат
Thursday, 08 December 2011
На следния уебсайт - http://www.epractice.eu  - има база данни на примери за добри практики в електронното здравеопазване и електронното правителство.  
Продължава...
 
КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА ПРОЕКТ IMMODI В БРЮКСЕЛ Печат
Wednesday, 23 November 2011

Обмен на опит в областта на електронното здравеопазване и електронното управление в планински и селски райони

26 октомври 2011

Комитет на регионите, Брюксел

Продължава...
 
Заключителна конференция по проект IMMODI Печат
Wednesday, 23 November 2011

Във френския град Оверн се проведе заключителната конференция по проект IMMODI, финансиран по програма ИНТЕРРЕГ IVC. Проектът цели капитализиране на резултати и добри практики, разработени от партньорите в сферата на електронното управление и здравеопазване, които значително допринасят за развитието на планинските и селски региони. Избрани добри практики от партньорските региони бяха представени на различни технически и регионални форуми, а също описани подробно и издадени под формата на наръчник. Българският партньор по проекта е Фондация „Европерспективи”.

След подробно запознаване с добрите практики и анализиране на възможностите на съответната държава за реализирането им, партньорите избраха какво могат да трансферират като добър опит и разработиха екшън планове за прилагането им. В Оверн се проведе церемония по официално подписване на 7 плана за действие в присъствието на представители от европейската комисия и регионалните съвети. Всеки партньор представи основни елементи от плана си, избора на практиката, която ще въведе, бъдещото изпълнение, прогнозния бюджет. Представители на Фондация „Европерспективи” представиха стъпките по прилагане на финландската практика ВАЛМА, която е в сферата на електронното управление.

В края на конференцията бе обсъдена Кохезионната политика за 2014-2020г. и бъдещото доброволно сътрудничество между партньорите за споделяне на развитието и реализирането на добрите практики.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Резултати 15 - 21 от 22
 
 
 
 

Търсене
Кой е тук?
Статистика
Потребители: 3
Новини: 119
Връзки: 5
Посетители: 420150

 
 
© 2017 Euro Perspectives Foundation
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
eXTReMe Tracker